Huur een Bandall

Tijdelijke verkoopacties of actieverpakkingen vragen soms om een tijdelijke banderolleeroplossing. Daarom heeft Bandall altijd een aantal stand alone Bandall machines beschikbaar voor verhuur.


Huur een banderolleermachine voor actie- of proefperiodes

Tijdelijke verkoopacties of actieverpakkingen vragen soms om een tijdelijke banderolleeroplossing. En er zijn ook (verpakkings)bedrijven die eerst een proefperiode met een bundel- of banderolleermachine willen uitvoeren. Daarom heeft Bandall altijd een aantal stand alone Bandall machines beschikbaar voor verhuur.

Huur een Bandall op maat

Doordat de stand alone Bandall gemakkelijk en flexibel inzetbaar is, kunt u de machine eenvoudig en tijdelijk in uw bestaande productie- en verpakkingsprocessen integreren. Dankzij de modulaire opbouw van de machines is de Bandall gemakkelijk op maat te installeren met bijvoorbeeld zijafrollers, dataprinters of positioneringssystemen. Neem contact op met onze afdeling verkoop en vraag naar de mogelijkheden.

Contacto

Isto talvez também Ihe interesse

Máquinas cintadoras autônomas para agrupar produtos

Máquinas cintadoras autônomas para agrupar produtos

As máquinas autónomas Bandall prestam-se de forma excelente quer a serem operadas manualmente quer colocadas em linhas de produção completamente automáticas.

Mais
Aplicação completamente automatizada de cintas Bandall

Aplicação completamente automatizada de cintas

Com as instalações completamente automáticas de aplicação de fitas da Bandall você resolve as suas questões de agrupamento de produtos e de aplicação de cintas. A base é padrão...

Mais